Όροι και Προϋποθέσεις Συναλλαγών

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Πριν καταθέσετε την παραγγελία σας διαβάστε παρακαλώ προσεκτικά τους όρους συναλλαγών που ακολουθούν, οι οποίοι διέπουν τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

Στην Δίαυλος Συστήματα Πληροφορικής παρουσιάζουμε τις φωτογραφίες των προϊόντων στο site μας, όσο πιο πιστά γίνεται. Αυτό δεν είναι πάντα εφικτό και εξαρτάται από πολλούς αστάθμητους παράγοντες (οθόνη, εκτυπωτής, κλπ). Η Δίαυλος Συστήματα Πληροφορικής δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα χρώματα που απεικονίζονται στο site μας είναι ακριβώς τα ίδια με του τελικού προϊόντος.
Όλα τα εμπορικά σήματα και ονόματα που απεικονίζονται ή αναφέρονται στο site μας αναγνωρίζονται ως ιδιοκτησία των αντίστοιχων δικαιούχων.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η παραλαβή μίας παραγγελίας δεν εξασφαλίζει την δυνατότητα της Δίαυλος Συστήματα Πληροφορικής να σας προμηθεύσει με το επιλεγμένο προϊόν. Το site μας ενημερώνεται διαρκώς κατά τη διάρκεια του έτους, ώστε να διασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας και προσπαθούμε να έχουμε άμεση διαθεσιμότητα στο μεγαλύτερο μέρος αυτών. Στην δυσάρεστη κατάσταση που αδυνατούμε να σας προμηθεύσουμε σύντομα με τα/το επιλεγμένο προϊόν, θα σας ενημερώσουμε άμεσα για τον χρόνο που χρειαζόμαστε. Εάν ο προτεινόμενος χρόνος παράδοσης δεν είναι αποδεκτός, θα ακυρωθεί η παραγγελία σας και θα σας επιστραφεί εξ’ ολοκλήρου το ποσό της χρέωσης εάν έχετε ήδη πληρώσει.

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι τιμές που αναγράφονται στο site μας δεν περιλαμβάνουν έξοδα αποστολής. Οι τιμές δίνονται σε Ευρώ (€). Οι τιμές που αναγράφονται στην επιβεβαίωση της παραγγελίας σας είναι οριστικές και περιλαμβάνουν συσκευασία, έξοδα αποστολής (μόνο για την Ελλάδα και την Κύπρο) και Φ.Π.Α.
Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση, σε οποιοδήποτε χρόνο πριν την αποδοχή της παραγγελίας σας. Οι προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και οι φωτογραφίες των προϊόντων που περιγράφονται ή παρουσιάζονται στο site μας ήταν σωστά κατά την χρονική στιγμή της πρώτης δημοσίευσής τους αλλά ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς λόγω τροποποιήσεων στην παραγωγή τους και να μην έχει προλάβει να ενημερωθεί η βάση δεδομένων μας. Στην περίπτωση που διαπιστώσουμε ένα σημαντικό λάθος στην περιγραφή ή στα χαρακτηριστικά ή στην φωτογραφία ή στην διαθεσιμότητα ενός προϊόντος ή υπηρεσίας που επηρεάζει την εκκρεμή παραγγελία σας στην Δίαυλος Συστήματα Πληροφορικής, ή κάποιο λάθος στην τιμολόγηση, θα σας ενημερώσουμε για το σωστό και θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να προχωρήσει η παραγγελία σας. Εάν θελήσετε να την ακυρώσετε και έχετε ήδη χρεωθεί, η Δίαυλος Συστήματα Πληροφορικής θα πιστώσει την κάρτα σας ή τον λογαριασμό σας με το ακριβές ποσό της χρέωσης.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 14 ημερών από την παραλαβή της και να σας επιστραφεί το σύνολο της αξίας αυτής, εξαιρουμένων των εξόδων αποστολής ή τυχών άλλων. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Δίαυλος Συστήματα Πληροφορικής με αποστολή Fax, τηλέφωνο ή e-mail.
Εάν αποφασίσετε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμά σας, θα σας ζητηθεί από την Δίαυλος Συστήματα Πληροφορικής να επιστρέψετε τα προϊόντα που παραλάβατε αχρησιμοποίητα, στην αυθεντική τους συσκευασία και με όλα τους τα συνοδευτικά εξαρτήματα (εάν υπάρχουν).
Προϊόντα που επιστρέφονται ελλιπή ή χτυπημένα/κατεστραμμένα ή χρησιμοποιημένα ΔΕΝ θα αποζημιώνονται.
Αφού παραλάβουμε τα προϊόντα, θα εκδίδεται πίστωση στο όνομά σας, η οποία θα σας αποδοθεί στο λογαριασμό της Τράπεζας της οποίας μας έχετε υποδείξει. Εάν έχετε παραγγείλει ένα προϊόν σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα εν είδη προσφοράς, τότε θα σας ζητηθεί να επιστρέψετε και τα υπόλοιπα προϊόντα που περιλαμβάνει η εν λόγω προσφορά.
Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε άμεσα (εντός 10 ημερών) και θα προβούμε σε επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος με δικά μας έξοδα.
Η ανωτέρω εγγύηση ΔΕΝ καλύπτει ελαττώματα που προέκυψαν από ατύχημα, αμέλεια ή κακή/βίαιη χρήση.
Σε περίπτωση που παραλάβατε ένα προϊόν που δεν είχατε παραγγείλει, πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 10 ημερών, ώστε να προβούμε στην άμεση αντικατάσταση αυτού με δικά μας έξοδα.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση, για να ασκήσετε το δικαίωμα της επιστροφής/αντικατάστασης θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να είναι αχρησιμοποίητο, άφθαρτο, στην αυθεντική του συσκευασία και με όλα τα εξαρτήματα που το συνόδευαν. Προϊόντα που δεν καλύπτουν τα ανωτέρω ΔΕΝ θα αποζημιώνονται.
Πριν από οποιαδήποτε περίπτωση επιστροφής/αντικατάστασης προϊόντος θα πρέπει να προηγείται επικοινωνία σας με την Δίαυλος Συστήματα Πληροφορικής.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
Εμείς στην Δίαυλος Συστήματα Πληροφορικής δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητό σας, όσο είστε σε σύνδεση με το δίκτυο. Υποσχόμαστε να φυλάμε με ασφάλεια τα προσωπικά στοιχεία που μας παρέχετε και να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να χρησιμοποιούμε τα στοιχεία αυτά σύμφωνα με τη δική σας επιθυμία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ Δίαυλος Συστήματα Πληροφορικής ΜΑΖΙ ΣΑΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ)
Η Δίαυλος Συστήματα Πληροφορικής είναι δυνατό να σας στέλνει μηνύματα e-mail σχετικά µε τις παραγγελίες σας ή το λογαριασμό σας, καθώς και απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Η Δίαυλος Συστήματα Πληροφορικής είναι επίσης δυνατό να σας στέλνει μηνύματα e-mail µε πληροφορίες ή/και ειδικές προσφορές σχετικά µε προϊόντα και υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, εκτός εάν μας υποδείξετε ότι δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοια μηνύματα στέλνοντάς μας ένα email στο οποίο θα μας αναφέρεται ότι δεν επιθυμείτε την λήψη διαφημιστικών μηνυμάτων. Εάν επιλέξετε να μη λαμβάνετε διαφημιστικά μηνύματα µέσω e- mail, ενδέχεται να μην ενημερωθείτε για κάποιες ειδικές προσφορές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Η δυνατότητα αυτή αφορά μόνο τα διαφημιστικά μηνύματα e- mail, διότι μπορεί να κρίνουμε απαραίτητη την αποστολή μηνυμάτων e- mail σχετικά με το λογαριασμό ή την παραγγελία σας.
Όλα τα διαφημιστικά μηνύματα e- mail που λαμβάνετε από την Δίαυλος Συστήματα Πληροφορικής θα σας ενημερώνουν για το πώς μπορείτε να αρνηθείτε την περαιτέρω λήψη διαφημιστικών μηνυμάτων e- mail. Μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας όσον αφορά τη λήψη μηνυμάτων e-mail οποιαδήποτε χρονική στιγμή στέλνοντάς μας ένα email στο οποίο θα μας αναφέρεται ότι δεν επιθυμείτε την λήψη διαφημιστικών μηνυμάτων.
Αν και κατά το μεγαλύτερο μέρος η επικοινωνία της Δίαυλος Συστήματα Πληροφορικής μαζί σας θα γίνεται μέσω e- mail, η Δίαυλος Συστήματα Πληροφορικής ενδέχεται περιστασιακά να επικοινωνεί μαζί σας μέσω ταχυδρομείου, ή με άλλους τρόπους.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΙΤΩΝ
Εάν μας αποστείλετε στοιχεία τρίτων, θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία αυτά (συνήθως τη διεύθυνση και το e-mail) για το σκοπό που μας έχετε υποδείξει (για παράδειγμα, για την αποστολή ενός δώρου κλπ.).

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
Η Δίαυλος Συστήματα Πληροφορικής στο web πιθανόν να περιέχει συνδέσεις από και προς άλλες τοποθεσίες στο web. Η Δίαυλος Συστήματα Πληροφορικής δε φέρει καμιά ευθύνη για τις πρακτικές περί απορρήτου που εφαρμόζονται στις εν λόγω τοποθεσίες στο web. Η Δίαυλος Συστήματα Πληροφορικής σάς ενθαρρύνει να ελέγχετε τις πρακτικές περί απορρήτου που εφαρμόζονται στις τοποθεσίες αυτές.
Επιπλέον η Δίαυλος Συστήματα Πληροφορικής δεν φέρει καμία ευθύνη για την προβολή και τις πληροφορίες που παρέχονται για τα προϊόντα μας καθώς και την ενημέρωση για αλλαγές της περιγραφής ή της φωτογραφίας ή της τιμής σε διάφορες μηχανές αναζήτησης όπως Skroutz, Pathfinder Shopping, Tzampaman ή ηλεκτρονικών καταστημάτων όπως Ricardo ή Emarket που διαφημιζόμαστε κατά καιρούς, καθώς δεν είναι δυνατό να αναγκάσει αυτές τις ιστοσελίδες να ενημερώνονται κάθε στιγμή που γίνονται αλλαγές στα προϊόντα μας αλλά ούτε και να τα προβάλουν με την ίδια σαφήνεια όπως εμείς. Ενθαρρύνουμε λοιπόν τους πελάτες μας να ελέγχουν τα προϊόντα στην δική μας ιστοσελίδα και επιπλέον αν χρειαστεί να επικοινωνούν με εμάς για περαιτέρω διευκρινήσεις ή διαθεσιμότητα.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Μέσα στις υποχρεώσεις της εταιρεία μας είναι να μείνετε ικανοποιημένοι από την πρώτη σας αγορά, για τον λόγω αυτό συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες εταιρίες στον χώρο .
Το αποτέλεσμα είναι ότι τα προϊόντα έχουν εγγύηση καλής ποιότητας και τηρούν όλες τις προδιαγραφές.
Η εταιρεία μας όμως είναι υποχρεωμένη απέναντι στον πελάτη πριν την συσκευασία της παραγγελίας του σε τελικό τεχνικό έλεγχο ποιότητας αυτών.
Εάν παρόλα αυτά κάποιο είδος λόγω αστοχίας υλικού ή μη δυνατότητας ελέγχου (λόγω σφραγισμένης) συσκευασίας παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας ενημερώσουμε για την διαδικασία εγγύησης του ελλατωματικού προϊόντος.

Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από εγγύηση κατασκευαστή και η κάθε εταιρία έχει τον δικό τις τρόπο να εκτελεί την διαδικασία εγγύησης.


Επίσης άν ένα προϊόν δεν καλύπτει τις ανάγκες σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε  εντός 3 ημερών. Η συσκευασία του προϊόντος πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και η επιστροφή θα πρέπει να γίνεται το αργότερο σε 10 εργάσιμες μέρες.
Τα έξοδα μεταφοράς της επιστροφής του επιθυμητού προϊόντος και της αντικατάστασης του θα είναι δικά σας και θα πρέπει να μας τα προκαταβάλετε για να εκτελεστεί η αποστολή.

Αν έχετε παραλάβει λάθος προϊόν από δικό μας φταίξιμο, τότε θα σας το αντικαταστήσουμε με αυτό το οποίο είχε ζητηθεί εξ αρχής στην παραγγελία σας.

Βασική προϋπόθεση φυσικά είναι η ενημέρωση μας να γίνει πάλι στο διάστημα των 3 ημερών, και το προϊόν να επιστραφεί μέσα σε 10 ημέρες σε άριστη κατάσταση και αμεταχείριστο.

Τα έξοδα σε αυτήν την περίπτωση θα βαρύνουν αποκλειστικά εμάς.


ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Για την ακύρωση της παραγγελία σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα πριν τα προϊόντα σας αποσταλούν με την courier ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

ΑΠΟΘΕΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Όλα σχεδόν τα προϊόντα μας είναι ετοιμοπαράδοτα σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα έχει αφαιρεθεί η τιμή του από την εικόνα.
Στην περίπτωση αυτή επικοινωνήσετε με την εταιρία μας και θα σας ενημερώσουμε άμεσα για την νέα παραλαβή του ή για να κλείσετε το προϊόν προτού εξαντληθεί πάλι.

 ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΤΟΧΟΥ ΚΑΡΤΑΣ

Η εταιρία Δίαυλος Συστήματα Πληροφορικής δεν εμπλέκετε σε καμία περίπτωση στην διαδικασία εκτέλεσης – ταυτοποίησης όποιας συναλλαγής εκτελείται μέσω πιστωτικής ή άλλου τύπου κάρτας.

Η όλη διαδικασία ξεκινά και ολοκληρώνετε στο ασφαλές περιβάλων τις τράπεζας που εσείς έχετε διαλέξει ανάμεσα στις συνεργαζόμενες με εμάς τράπεζες να κάνετε την πληρωμή σας.

Αφού έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία τότε και μόνον τότε η συνεργαζόμενη τράπεζα σας επιστρέφει ξανά πίσω στην ιστοσελίδα μας προκειμένου να συνεχίσετε ή όχι τις αγορές ή την περιήγηση σας στα προϊόντα μας.

Η Δίαυλος Συστήματα Πληροφορικής βάσει τις παραπάνω διαδικασίας δεν έχει την δυνατότητα, και δεν θέλει τελικά, να συλλέγει καμία πληροφορία που να αφορά αριθμούς ή pin καρτών.

Η Δίαυλος Συστήματα Πληροφορικής δεν μπορεί και δεν έχει τα μέσα να ελέγξει αν η κάρτα η οποία χρησιμοποιήθηκε για οποιαδήποτε συναλλαγή ανήκει ή όχι στο πρόσωπο που αναφέρετε σαν κάτοχος. Άρα δεν φέρει και την οποιαδήποτε ευθύνη για την συναλλαγή αυτή.

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΡΙΤΩΝ

Η μεταφορά των εμπορευμάτων από το κατάστημα μας προς τον τόπο προορισμού που εσείς μας έχετε υποδείξει, γίνετε μέσω εταιριών μεταφορών ή τάχυμεταφορών που εσείς επιλέγετε κατά την διαδικασία αποδοχής τις παραγγελίας σας στο καλάθι αγορών.

Οι συνεργαζόμενες εταιρίες είναι υποχρεωμένες κατά την παράδοση του εμπορεύματος να ζητούν την ταυτότητα του παραλήπτη για να ελέγχουν αν τα εμπορεύματα τα παραλαμβάνει ο  παραλήπτης που αναφέρεται στα ανάλογα παραστατικά που η εταιρία μας Δίαυλος συστήματα πληροφορικής έχει εκδώσει κατά την εκτέλεση τις παραγγελίας σας.

Η Δίαυλος συστήματα πληροφορικής δεν μπορεί να ελέγξει ή να υποχρεώσει τις συνεργαζόμενες εταιρίες μεταφορικής να εφαρμόζουν πιστά την παραπάνω υποχρέωση τους.

Η Δίαυλος συστήματα πληροφορικής δεν φέρει καμία ευθύνη αν τα εμπορεύματα που ταξιδεύουν μέσω συνεργαζόμενες εταιρίες δεν παραδοθούν στον σωστό παραλήπτη.

Σε περίπτωση που έχετε πέσει θύμα απάτης η Δίαυλος συστήματα πληροφορικής θα προσπαθήσει με ότι μέσα διαθέτει να σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημα σας.

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Η εταιρία μας Δίαυλος συστήματα πληροφορικής εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών και η χρέωση γίνετε με την ώρα. Το κόστος τις εκάστης υπηρεσίας απορρέει κατόπιν ειδικής συμφωνίας μεταξύ του πελάτη και τις εταιρίας.

Η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία προστιθέμενη στα προϊόντα που εμπορεύεται εκτός αν αυτό αναφέρετε στις πληροφορίες του έκαστου είδους ή έχουμε συνάψει κάποιο ιδιωτικό συμφωνητικό που αναφέρετε ρητά στην περίπτωση αυτή.